Επικοινωνήστε Άμεσα, Χωρίς Κόστος

 Κλείστε 1 Ώρα Συμβουλευτικής Συζήτησης

 Χωρίς Καμία Υποχρέωση

 Αναπτύξτε τον Τζίρο σας

 με Νέες Ιδέες

 Ανανεώστε την Επιχείρησή σας με πλάνο

 για ένα νέο επιτυχημένο ξεκίνημα

Themis Sarantaenas ll

Θέμης Σαρανταένας
Σύμβουλος Μάρκετινγκ με 16ετή εμπειρία
μάρκετινγκ, συγγραφέας, παρουσιαστής
τηλεοπτικής εκπομπής μάρκετινγκ στο
οικονομικό κανάλι SBC TV. Πιστοποιημένος
Senior Consultant από τον ΣΕΣΜΑ/
Σύνδεσμος Εταιρειών Συμβούλων 
Μάνατζμεντ Ελλάδος

phone-marketing-consultant 211 770 6299 Αθήνα

phone-marketing-consultant 231 111 8477 Θεσσαλονίκη

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.marketingconsultant.gr

Οι πελάτες μου είναι BOLD και πρόθυμοι να βγουν από τη "ζώνη ανεσής" τους. Είμαι προσηλωμένος στην επιχειρηματική μου αποστολή βοηθώντας επιχειρηματίες στο δικό τους επιχειρηματικό ταξίδι ανάπτυξης των επιχειρήσεών τους με: διαφάνεια, ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη. Πιστεύω ακράδαντα ότι όταν άνθρωποι με κοινά πάθη συναντώνται, όλα είναι πιθανά. Δείτε εδώ μερικούς από τους πελάτες μου.

final-logo-fullah-sugah   grLogo   Lagakis logohorizontal high  LIERAC-4501   So-easy-logo new  KRS.GR metsovita  OMORFIAcosmetics logo   Faros Medical Lab  Therapeia    logoareimanio  imegsevee  qls-1024x192  logo JHT  Biologique-Recherché rejuvi1  insurancelogo   guest inn logo  LES MILLS LOGO Black

Μάρκετινγκ Υπηρεσιών

Πώς λειτουργεί ο πελάτης σας; Προσεγγίστε τον με την κατάλληλη στρατηγική μάρκετινγκ ειδικά για εταιρείες παροχής υπηρεσιών.

Περισσότερα >

Σεμινάρια Μάρκετινγκ

Εργαστήρια Μάρκετινγκ Ομαδικής Συμβουλευτικής που βοηθούν τη Μικρή Επιχείρηση να αναπτυχθεί και να βρει λύσεις στις δικές της ανάγκες.

Περισσότερα >

Μάρκετινγκ Προϊόντων

Οι καταναλωτές κατακλύζονται και συχνά η επιλογή είναι δύσκολη. Τι κάνει τους καταναλωτές να επιλέξουν ένα προϊόν αντί κάποιου άλλου;

Περισσότερα >

podcast-marketing-simvoules