Πληροφορίες για το Εργαστήριο:

Μέσα από αυτό το εργαστήριο (workshop) θα γνωρίσετε πως λειτουργεί ο θυμός, πως μπορεί να εμποδίσει τη σωστή διαχείριση του πελάτη και να οδηγήσει σε μια κακή ή αποτυχημένη πώληση. Θα παρουσιαστούν τεχνικές και μέθοδοι για να μπορείτε να διαχειριστείτε τον θυμό σας, και να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τον οποιονδήποτε δύσκολο πελάτη (ή συνεργάτη, προμηθευτή, φίλο, σύντροφο) μετατρέποντας τον κακό θυμό σε λειτουργική αποδοτική επικοινωνία.

Σκεφτείτε πόσες φορές έχετε θυμώσει με κάποιον λόγω της συμπεριφοράς του και δεν καταφέρατε να επικοινωνήσετε με επιτυχία! Μπορείτε να το αλλάξετε!

Το σεμινάριο παρουσιάζεται σε συνεργασία με την Ρούλα Παπαθέου**, Chartered Psychologist (CPsychol) of the British Psychological Society (BPS) που δημιούργησε και δίδαξε το Σεμινάριο "Λειτουργικός Θυμός" για 6 χρόνια (2006-2012) στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδας (Deree).

Απευθύνεται:

Σε Ιδιοκτήτες, Μανατζερς Μικρών & Μεσαίων Επιχειρήσεων, σε υπαλλήλους επιχειρήσεων και σε Ελεύθερους Επαγγελματίες.

Σ' αυτό το Εργαστήριο Ανάπτυξης Επιχειρηματιών θα παρουσιαστούν:

Α' Μέρος (Θέμης Σαρανταένας)

Η σημασία της σωστής επαφής με τον πελάτη από την σκοπιά της ψυχολογίας του καταναλωτή  
• Ο "Νέος" Σημερινός Καταναλωτής είναι ένας θυμωμένος άνθρωπος 
• Θυμός - Επικοινωνία - Εμπόδιο

Β' Μέρος (Ρούλα Παπαθέου)

• Που οφείλεται ο θυμός
• Θυμός- ένα δευτερογενές συναίσθημα
• Μύθοι περί θυμού
• Η 'συνταγή' του θυμού
• Γιατί θυμώνουν οι άνθρωποι; Στόχοι του θυμού
• Τεχνικές αντιμετώπισης (Αποτελεσματική έκφραση του) θυμού - Αντιμετώπιση
• Αντανακλαστική ακρόαση
• Η ψυχολογία των λειτουργικών σχέσεων στο χώρο εργασίας

Μεθοδολογία:

Στο εργαστήριο αυτό θα παρουσιαστεί θεωρητικό υλικό με παραδείγματα από την καθημερινή ζωή. Ακόμα τα παραδείγματα θα ενισχυθούν με οπτικο-ακουστικό υλικό. Τέλος, το εργαστήριο θα ολοκληρωθεί με τη δημιουργική επεξεργασία του συναισθήματος του θυμού.

Το Εργαστήριο Διαχείρισης Θυμού έχει διεξαχθεί άλλες 3 φορές με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 8/12/2013, την Κυριακή 9/2/2014 & την Κυριακή 23/6/2014 στην Αθήνα.

Εισηγητές Εργαστηρίου

Θέμης Σαρανταένας                                Roula2
Θέμης Σαρανταένας               Ρούλα Παπαθέου **
Σύμβουλος Μάρκετινγκ             Chartered Phychologist

 

**Ρούλα Παπαθέου, Chartered Psychologist (CPsychol) of the British Psychological Society (BPS), Pg.Dip., M.A. Ψυχοθεραπεύτρια με ειδικότητα στην οικογενειακή θεραπεία (Pg.Dip., Tavistock Clinic, UK) και στη δραματοθεραπεία (Pg.Dip, M.A., University of Hertfordshire, UK). Έχει εργαστεί στο παρελθόν στο Λονδίνο σε κέντρα ψυχικής υγείας ενώ από το 2003 εργάζεται ιδιωτικά παρέχοντας ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία. Παράλληλα διενεργεί εκπαιδευτικά σεμινάρια ως εισηγήτρια, σε ιδιωτικούς & δημόσιους φορείς πάνω σε θέματα οικογένειας, δραματοθεραπείας, σχέσεων & επικοινωνίας. Είναι επίσης συγγραφέας του βιβλίου 'το αντέχεις;' (εκδόσεις Οσελότος)

Διάρκεια και κόστος

Διάρκεια: 5 ώρες 
Κόστος συμμετοχής ανά άτομο: 120 ευρώ (η τιμή ΔΕΝ περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 23%

Πού και Πότε γίνεται;

Η επόμενη ημερομηνία διεξαγωγής θα ανακοινωθεί σύντομα.

Τα εργαστήρια Ανάπτυξης Επιχειρηματιών διοργανώνονται μόλις συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων (7) για να υπάρχει επαρκής διάδραση και για μέγιστα εκπαιδευτικά αποτελέσματα. Φροντίζουμε να συμμετέχουν επαγγελματίες από διαφορετικούς κλάδους για να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων και ιδεών. Τα εργαστήρια που παρέχουμε δεν στοχεύουν σε μαζική εκπαίδευση αλλά σε εξατομικευμένη ανάλογα στις ανάγκες των συμμετεχόντων, γι αυτό και ο αριθμός των συμμετεχόντων πρέπει να παραμένει μικρός.

Διαβάστε τους όρους συμμετοχής στα Εργαστήρια Επιχειρηματικής Συμβουλευτικής & Εργαστήρια Ανάπτυξης Επιχειρηματιών εδώ.

 

Χάρτης

Δήλωση Συμμετοχής στο Εργαστήριο Διαχείρισης Θυμού

*  Επώνυμο:
*  Όνομα:
*  Διεύθυνση Email:
*  Τηλέφωνο:
 

Δείτε Φωτογραφίες από το 1ο, 2o & 3o Εργαστήριο Θυμού για Μικρές Επιχειρήσεις

Μάρκετινγκ Υπηρεσιών

Πώς λειτουργεί ο πελάτης σας; Προσεγγίστε τον με την κατάλληλη στρατηγική μάρκετινγκ ειδικά για εταιρείες παροχής υπηρεσιών.

Περισσότερα >

Σεμινάρια Μάρκετινγκ

Εργαστήρια Μάρκετινγκ Ομαδικής Συμβουλευτικής που βοηθούν τη Μικρή Επιχείρηση να αναπτυχθεί και να βρει λύσεις στις δικές της ανάγκες.

Περισσότερα >

Μάρκετινγκ Προϊόντων

Οι καταναλωτές κατακλύζονται και συχνά η επιλογή είναι δύσκολη. Τι κάνει τους καταναλωτές να επιλέξουν ένα προϊόν αντί κάποιου άλλου;

Περισσότερα >

podcast-marketing-simvoules