• Μαρκετινγκ Κομμωτηρίου

  Μάρκετινγκ Μικρών Επιχειρήσεων - Κομμωτήρια

 • Μάρκετινγκ Γυμναστηρίου

  Μάρκετινγκ Μικρών Επιχειρήσεων - Γυμναστήρια

 • Μάρκετινγκ Μικρών Επιχειρήσεων

  Μάρκετινγκ Μικρών Επιχειρήσεων - Συνεχής συμβουλευτική υποστήριξη

 • Προώθηση Προϊόντων

  Μάρκετινγκ Μικρών Επιχειρήσεων - Προώθηση Προϊόντων

 • Μάρκετινγκ Καταστήματα Λιανικής

  Μάρκετινγκ Μικρών Επιχειρήσεων - Καταστήματα Λιανικής

 Υποστήριξη & Στρατηγική μάρκετινγκ

 • για την ανάπτυξη ή διατήρηση του πελατολογίου σας
 • για την διατήρηση πιστότητας των πελατών σας
 • για την αύξηση ή διατήρηση του τζίρου σας
 •  

Μπορούμε να συνεργαστούμε με τους ακόλουθους τρόπους:

1. Μάρκετινγκ Check Up: διάγνωση της κατάστασης της επιχείρησής σας (Internal / External Analysis).

Δείτε από μια εξωτερική οπτική γωνία πώς λειτουργεί πραγματικά η επιχείρησή σας, τις διαδικασίες που λειτουργούν καλά και τους τομείς προς βελτίωση.

2. Στρατηγική Μάρκετινγκ: Πρόταση συγκεκριμένων ενεργειών για επίτευξη των στόχων σας, μέσα από ένα ετήσιο πλάνο μάρκετινγκ, ακολουθώντας μια λογική ανάπτυξης.

Το πλάνο μάρκετινγκ στοχεύει στην ανάπτυξη του πελατολογίου και στην διατήρηση/αύξηση του τζίρου σας μέσα από μια στρατηγική με συγκεκριμένο προϋπολογισμό.

3. Μηνιαία Συμβουλευτική Υποστήριξη: Υλοποίηση του πλάνου μάρκετινγκ και μηνιαία παρακολούθηση της επιχείρησης σας, με συγκεκριμένους δείκτες.

Για να μπορούν άμεσα να γίνουν διορθωτικές κινήσεις σε περίπτωση που χρειαστεί. Στόχος η επίτευξη των στόχων που έχετε θέσει για την επιχείρηση σας.

4. Συμβουλευτικό Coaching: Για όσους έχουν γνώσεις μάρκετινγκ ή θέλουν να μάθουν πώς να προωθούν μόνοι τους την επιχείρησή τους.

Θα συζητήσουμε ιδέες και ανησυχίες που έχετε για την επιχείρηση σας, και βήμα βήμα θα λάβετε την υποστήριξη που χρειάζεστε για να είσαστε ανεξάρτητοι. Για την σωστή υλοποίηση χρειάζονται κατ' ελάχιστο 3 μήνες συνεργασίας με 2ώρες συναντήσεις ανα 15νθήμερο για συζήτηση της εξέλιξης πάνω στις ενέργειες της δικής σας επιχείρησης. Απαραίτητη από εσάς η γνώση υπολογιστών: internet , κειμενογράφος (word), υπολογιστικά φύλλα (excel), διαχείριση social media & website

 

 

Η στρατηγική μάρκετινγκ μπορεί να βοηθήσει κάθε μικρή επιχείρηση να αναπτυχθεί & να διαφοροποιηθεί από τους ανταγωνιστές της.

Σε μία εποχή που η οικονομική συγκυρία επηρεάζει την αποδοτικότητα των επιχειρήσεων, σε βαθμό που να προκαλεί αβεβαιότητα για τη συνέχιση της λειτουργίας τους, η ανάγκη για έξυπνες λύσεις, που θα εμπλέξουν τους πελάτες- καταναλωτές περισσότερο με την επιχείρηση είναι όσο ποτέ επιτακτική.

Σε περίοδο κρίσης οι άνθρωποι κάνουν 2 πράγματα: ή πανικοβάλλονται ή επαναπροσδιορίζουν τους στόχους τους. Οι επιχειρηματίες που θα προσαρμοστούν και θα κινηθούν έξυπνα θα βγουν κερδισμένοι.

H συμβουλευτική μου προσέγγιση, προέρχεται από χρόνια εμπειρίας στη στρατηγική μάρκετινγκ πολύ γνωστών και απαιτητικών υπηρεσιών & προϊόντων. Μαζί με τον επιχειρηματία πελάτη μου θα χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης που μαζί θα αναπτύξουμε και θα εξελίξουμε την επιχείρησή του, υλοποιώντας τις σωστές κινήσεις, οικονομικά όπως επιβάλλει η εποχή.

Ο στόχος μου είναι να σας βοηθήσω να αυξήσετε τον τζίρο σας. Όμως, μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν. Θέλει δουλειά, μελέτη και υπομονή για την επιτυχία.

Το μάρκετινγκ έχει εφαρμογή σε όλες τις επιχειρήσεις, μικρές ή μεγάλες, είτε απευθύνονται σε καταναλωτές είτε σε άλλες επιχειρήσεις.

Μάρκετινγκ για κάθε Επιχείρηση


60' Συμβουλευτική Μάρκετινγκ Χωρίς Κόστος
 

 

Διακρίσεις


Themis Certification label   Πιστοποιημένος Senior Consultant από τον ΣΕΣΜΑ
     
Sysep2017   Μέλος του Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων (ΣΥΠΕΠ)
     
Θέμης Σαρανταένας Σύμβουλος Επιχειρήσεων   Πιστοποιημένος 
Social Media Marketing Associate CSMA
eMarketing Association
     
 Θέμης Σαρανταένας Σύμβουλος Επιχειρήσεων   Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων Ο.Α.Ε.Δ-Λ.Α.Ε.Κ.
     
mensa-member-themis-sarantaenas   Μέλος της Mensa
     
themis sarantaenas marketing.consultant.gr linkedin profile  

Εδώ μπορείτε να βρείτε το πλήρες βιογραφικό μου.

     

Μάρκετινγκ Υπηρεσιών

Πώς λειτουργεί ο πελάτης σας; Προσεγγίστε τον με την κατάλληλη στρατηγική μάρκετινγκ ειδικά για εταιρείες παροχής υπηρεσιών.

Περισσότερα >

Σεμινάρια Μάρκετινγκ

Εργαστήρια Μάρκετινγκ Ομαδικής Συμβουλευτικής που βοηθούν τη Μικρή Επιχείρηση να αναπτυχθεί και να βρει λύσεις στις δικές της ανάγκες.

Περισσότερα >

Μάρκετινγκ Προϊόντων

Οι καταναλωτές κατακλύζονται και συχνά η επιλογή είναι δύσκολη. Τι κάνει τους καταναλωτές να επιλέξουν ένα προϊόν αντί κάποιου άλλου;

Περισσότερα >

podcast-marketing-simvoules