Επεισόδιο 1 - Αναπτύξτε το Κέντρο Αισθητικής σας!


4/12/14 - Στο επεισόδιο αυτό παρουσιάστηκαν οι ενέργειες μάρκετινγκ ενός κέντρου αισθητικής. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας ανέλυσε τα βήματα που απαιτούνται για την υλοποιήση ενός πετυχημένου event προώθησης υπηρεσίων σε μια ΜΜ επιχείρηση.

Επεισόδιο 3 - Νεανική Επιχειρηματικότητα


18/12/14 - Στο επεισόδιο αυτό παρουσιάστηκε μια επιχείρηση νεανικής επιχειρηματικότητας. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας στο επεισόδιο αυτό ανέλυσε τη σημασία της επαγγελματικής εικόνας αλλά και τη σημασία της δημιουργίας ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος για κάθε νέο επιχειρηματία.

Επεισόδιο 5 - Αναπτύξτε το εστιατόριο σας!


15/1/2015 Στο επεισόδιο αυτό παρουσιάστηκε η ανάπτυξη ενός εστιατορίου. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας ανέλυσε τη σημασία της διαφοροποιήσης κάθε επιχείρησης από τον ανταγωνισμό της και το τρόπο με το οποίο τα deals sites μπορούν να γίνουν ένα επιτυχημένο εργαλείο μάρκετινγκ προσελκύοντας τους σωστούς πελάτες.

Επεισόδιο 7 - Μάρκετινγκ Υπηρεσιών Υγείας (Ιατρών)


29/1/2015 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε το μάρκετινγκ υπηρεσιών υγείας (Ιατρών). Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας ανέλυσε την σημασία της ιστοσελίδας δίνοντας συγκεκριμένα tips επιτυχίας για την προώθηση της δουλειάς ενός επαγγελματία και παρουσιάσε τεχνικές για τη σωστή χρήση των social media για τον ίδιο σκοπό.

Επεισόδιο 9 - Αναπτύξτε το Φροντιστήριό σας!


19/2/2015 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε το μάρκετινγκ των Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας ανέλυσε την σημασία της μέτρησης της απόδοσης των ενεργειών μάρκετινγκ και τη σημασία της βοήθειας ενός κειμενογράφου στη δημιουργία των ενεργειών.

Επεισόδιο 11 - Μάρκετινγκ σε handmade προϊόντα


5/3/2015 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε το μάρκετινγκ στα handmade (χειροποίητα) προϊόντα. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας μιλήσε για την μέθοδο της επιτυχημένης παρουσίας σε μια εμπορική-επαγγελματική έκθεση και ανέλυσε τη σημασία της χρήσης ερωτηματολογίων ικανοποιήσης πελατών για την βελτίωση των υπηρεσιών μια επιχείρησης.

Επεισόδιο 13 - Μάρκετινγκ Ελεύθερων Επαγγελματιών


19/3/2015 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε το μάρκετινγκ των Ελεύθερων Επαγγελματιών. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας μιλήσε για την σημασία του personal branding για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίζουν τον αντατγωνισμό τους.

Επεισόδιο 15 - Αναπτύξτε το Γυμναστήριό σας


2/4/2015 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε το μάρκετινγκ των γυμναστηρίων. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας μιλήσε για τη μέθοδο δημιουργίας ένος επιτυχημένου διαφημιστικού εντύπου και για τα μυστικά του SMS marketing.

Επεισόδιο 17 - Μάρκετινγκ Λιανικού Εμπορίου


23/4/2015 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε το μάρκετινγκ λιανικού εμπορίου. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας μιλήσε για τα προγράμματα επιβράβευσης ως εργαλείο μάρκετινγκ και τη μέθοδο προώθησης χρησιμοποιώντας επώνυμες προσωπικότητες.

Επεισόδιο 19 - Αναπτύξτε τις πωλήσεις στο e-shop σας!


7/5/2015 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε το μάρκετινγκ των e-shops. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας μιλήσε για τις μεθόδους internet marketing και έδωσε 10 tips για την επιτυχημένη λειτουργία των e-shops.

Επεισόδιο 21 - Αναπτύξτε τη Σχολή Χορού σας!


21/5/2015 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε το μάρκετινγκ στις σχολές χορού. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας μιλήσε για τις τεχνικές βελτίωσης στην παροχή υπηρεσίας που προσφέρει ένας επιχειρηματίας στους πελάτες του και για τις μεθόδους βελτίωσης της online παρουσίας μιας επιχείρησης.

Eπεισόδιο 23 - Μάρκετινγκ στον Αγροτουρισμό


22/10/2015 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε το μάρκετινγκ στα niche markets με παράδειγμα τον Αγροτουρισμό. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας μιλήσε για τις τεχνικές μάρκετινγκ σ' ένα εξειδικευμένο target group και απάντησε στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών - επιχειρηματιών.

Eπεισόδιο 25 - Μάρκετινγκ στα Ωδεία


5/11/2015 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε το μάρκετινγκ στην Τέχνη μέσα από ένα Κλασσικό Ωδείο. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας μιλήσε για το πόσο ταιριάζει το μάρκετινγκ με την Τέχνη και ποιες είναι οι τεχνικές προώθησής της. Τέλος, απάντησε στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών - επιχειρηματιών.

Eπεισόδιο 27 - Κειμενογράφος, ο άνθρωπος κλειδί


19/11/2015 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε ο ρόλος του κειμενογράφου στην σύγχρονη διαφήμιση της ΜΜ επιχείρησης. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάσε τον τρόπο δημιουργίας ενός σωστού και αποτελεσματικού brief. Τέλος, απάντησε στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών - επιχειρηματιών.

Eπεισόδιο 29 - Μάρκετινγκ σε κατάστημα λιανικής


3/12/2015 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε το Μάρκετινγκ σε κατάστημα λιανικής με το παράδειγμα ενός καταστήματος ρούχων. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάσε τις μεθόδους με τι οποίες μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την εμπειρία που ζει ο πελάτης μεσα στο κατάστημά σας. Τέλος, απάντησε στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών - επιχειρηματιών.

Eπεισόδιο 31-Μάρκετινγκ στην μεταλυκειακή εκπαίδευση


17/12/2015 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε το μάρκετινγκ στην μεταλυκειακή εκπαίδευση. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας, με αφορμή τη συγκεκριμένη μελέτη περίπτωσης, παρουσιάσε τη σημασία της αντικειμενικής υπόσχεσης στον πελάτη και απάντησε στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών - επιχειρηματιών.

Eπεισόδιο 33 "Fashion Marketing"


14/1/2016 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε το Fashion Marketing. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας έδωσε tips και ιδέες για νέους δημιουργούς σχετικά με την προώθηση της δουλειάς τους. Τέλος, απάντησε στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών - επιχειρηματιών.

Eπεισόδιο 35 "Franchise Development"


28/1/2016 - Στο επεισόδιο αυτό παρουσιάστηκε το μάρκετινγκ στην ανάπτυξη των Franchise. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσίασε την απονομή των Βραβείων Franchise 2016 και με αυτήν τη αφορμή αναλύει τον επιχειρηματικό κόσμο αυτού του κλάδου.

Eπεισόδιο 37 "Test Marketing"


11/2/2016 - Στο επεισόδιο αυτό παρουσιάστηκε το test μάρκετινγκ. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσίασε τεχνικές για την επιτυχημένη δοκιμή προϊόντων & υπηρεσιών με στόχο την αύξηση των πωλήσεων και απάντησε στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών.

Eπεισόδιο 39 "Cross Cultural Marketing"


25/2/2016 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε το Cross Cultural Marketing. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάσε τεχνικές και σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να λάβει κανείς υπόψη του για να επιχειρήσει στο εξωτερικό. Τέλος, απάντησε στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών.

Eπεισόδιο 41 "Dental Marketing"


10/3/2016 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε το Μάρκετινγκ στα Οδοντριατρεία (Dental Marketing). Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάσε τα κλειδιά του μάρκετινγκ που εφαρμόζονται σε κάθε επιχείρηση παροχής υπηρεσιών. Τέλος, απάντησε στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών.

Eπεισόδιο 43 "Arts Marketing"


24/3/2016 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε το Μάρκετινγκ στις Τέχνες. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας tips για μάρκετινγκ για νέους επιχειρηματίες. Τέλος, απάντησε στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών.

Eπεισόδιο 45 "To Μάρκετινγκ συναντά το Management"


7/4/2016 - Στο επεισόδιο o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσίασε πώς Μάρκετινγκ επηρεάζει το Μάνατζμεντ με το παράδειγμα μιας επιχείρησης Γυμναστήριο. Ακόμα έδωσε tips για αποτελεσματικές και κερδοφόρες τεχνικές προσφορών. Τέλος, απάντησε στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών.

Eπεισόδιο 47 "Μάρκετινγκ στην Οινοποιία"


12/5/2016 - Στο επεισόδιο o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσίασε το μάρκετινγκ στην Οινοποιία. Ακόμα έδωσε tips για την επιτυχημένη δημιουργία ετικέτας ενός προϊόντος. Τέλος, απάντησε στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών.

Eπεισόδιο 49 "Start Up marketing στον Τουριστικό Τομέα"


26/5/2016 - Στο επεισόδιο αυτό o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσίασε το μάρκετινγκ στα Startups στον τουριστικό τομέα. Ακόμα έδωσε tips για affiliate marketing. Τέλος, απάντησε στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών.

Eπεισόδιο 51 "Μάρκετινγκ & Πωλήσεις"


16/6/2016 - Στο επεισόδιο αυτό o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας και οι καλεσμένοι του παρουσίασαν τεχνικές πωλήσεων. Τέλος, απάντησε στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών.

Eπεισόδιο 53 "Marketing to Women"


30/6/2016 - Στο επεισόδιο αυτό o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας και οι καλεσμένοι του παρουσίασαν το μάρκετινγκ στο γυναικείο καταναλωτικό κοινό. Τέλος, απάντησε στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών.

Eπεισόδιο 55 "Concept store Marketing"


15/7/2016 - Στο επεισόδιο αυτό o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένη την Αννούσα Μελά παρουσίασαν το μάρκετινγκ στην νέα τάση του retail, τα Concept Stores. Τέλος, ο σύμβουλος μάρκετινγκ απάντησε στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών.

Επεισόδιο 2 - Αναπτύξτε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών σας!


11/12/14- Στο επεισόδιο αυτό παρουσιάστηκε ένα Κέντρο Ξένων Γλωσσών. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας ανέλυσε την σημασία της σωστής ισορροπίας του μείγματος μάρκετινγκ για επιτυχημένες πωλήσεις αλλά και την σημασία του target group (κοινό στόχος) για αποτελεσματικές ενέργειες μάρκετινγκ.

Επεισόδιο 4 - Αναπτύξτε την επιχείρηση Nail Spa σας!


8/1/2015 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε η ανάπτυξη ενός nail studio. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας ανέλυσε τη σημασία της μετεκπαίδευσης του επιχειρηματία ως εργαλείο μάρκετινγκ μιας επιχείρησης και την μέθοδο δημιουργίας κερδοφόρων προσφορών.

Επεισόδιο 6 - Αναπτυχθείτε μέσω Franchise!


22/1/2015 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε η ανάπτυξη μιας επιχείρησης Franchise από την οπτική ενός franchisee. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας απάντησε στην ερώτηση: "να ανοίξω δική μου επιχείρηση ή να αγοράσω ένα franchise;" και ανέλυσε τα θετικά και τα αρνητικά της επιχειρηματικότητας μέσω franchise.

Επεισόδιο 8 - Αναπτύξτε το Café σας!


5/2/2015 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε το μάρκετινγκ των Café. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας ανέλυσε την σημασία της δωστής διαχείρισης της φήμης (word of mouth) και την αναγκαιότητα ενός λογοτύπου που λειτουργεί ως η βάση του μάρκετινγκ μιας επιχείρησης.

Επεισόδιο 10 - Το μάρκετινγκ στα Start-Ups


26/2/2015 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε το μάρκετινγκ στα start-ups. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας μιλήσε για την σημασία της ιδέας και του concept σε κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα και ανέλυσε τα βασικά βήματα που χρειάζονται για την αποτελεσματική επικοινωνία του επιχειρηματία με τον πελάτη του, ώστε να περνάει τα μηνύματά του με επιτυχία.

Επεισόδιο 12 - Μάρκετινγκ στα Ελληνικά Προϊόντα


12/3/2015 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε το μάρκετινγκ στην προώθηση των Ελληνικών προϊόντων. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας μιλήσε για την σημασία  του branding στα προϊόντα και για την ευκαιρία που δίνουν οι γιορτές στους επιχειρηματίες ώστε να δημιουργήσουν κίνηση στις επιχειρήσεις τους (seasonality).

Επεισόδιο 14 - Μάρκετινγκ στις Εξαγωγές


26/3/2015 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε το μάρκετινγκ στις εξαγωγές. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας μιλήσε για τη δύναμη της συσκευασίας στα προϊόντα που προορίζονται για εξαγωγές και στη σημασία της θέσπισης προϋπολογισμού για το μάρκετινγκ κάθε επιχείρησης (marketing budget).

Επεισόδιο 16 - Μάρκετινγκ στα Φαρμακεία


16/4/2015 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε το μάρκετινγκ στα φαρμακεία. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας μιλήσε για τη δύναμη της σχέσης και του ευχαριστώ με τον πελάτη και για τα tips για επιτυχημένους online διαγωνισμούς στο Facebook.

Επεισόδιο 18 - Αναπτύξτε το Barber Shop σας!


30/4/2015 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε το μάρκετινγκ των Barber Shops. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας μιλήσε για τον τρόπο που η επαγγελματική κάρτα μπορεί να λειτουργήσει ως βασικό εργαλείο μάρκετινγκ και τη μέθοδο τήρησης σωστών στοιχείων πελατολογίου.

Επεισόδιο 20 - Αναπτύξτε το κομμωτήριό σας! μέρος α'


14/5/2015 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε το μάρκετινγκ στα σύγχρονα κομμωτήρια. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας μιλήσε για τις μεθόδους προσωποποίησης των υπηρεσίων αλλά και για τα tips εξυπηρέτησης πελατών.

Επεισόδιο 22 - Αναπτύξτε το κομμωτήριό σας! μέρος β'


28/5/2015 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκαν τεχνικές πωλήσεων με παράδειγμα τις πωλήσεις προϊόντων σε ένα σύγχρονο κομμωτήριο. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας μιλήσε για τις τεχνικές πωλήσεων αλλά και για τη μέθοδο με την οποία μπορείτε να θωρακίσετε τα επιχειρήματά σας.

Eπεισόδιο 24 "Μάρκετινγκ στις αλυσίδες επιχειρήσεων"


29/10/2015 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε το μάρκετινγκ στις αλυσίδες επιχειρήσεων. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας μιλήσε για τις τεχνικές εσωτερικού μάρκετινγκ για την αρμονική λειτουργία και επιτυχία μιας αλυσίδας και απάντησε στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών - επιχειρηματιών.

Eπεισόδιο 26 "Μάρκετινγκ στις Θεραπευτικές Μονάδες"


12/11/2015 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε το μάρκετινγκ στις Θεραπευτικές Μονάδες. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας μιλήσε για την σημασία της έμπνευσης των πελατών από τους επιχειρηματίες και το οφέλη αυτής. Τέλος, απάντησε στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών - επιχειρηματιών.

Eπεισόδιο 28 "Μάρκετινγκ στο Real Estate"


12/11/2015 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε το Real Estate Marketing. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάσε τις μεθόδους με τις οποίες η βιτρίνα μπορεί να λειτουργήσει ως εργαλείο προσέλκυσης νέων πελατών. Τέλος, απάντησε στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών - επιχειρηματιών.

Eπεισόδιο 30 - H ψυχολογία στη επιχειρηματική επιτυχία


10/12/2015 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε o ρόλος της ψυχολογίας των ΜΜ Επιχειρηματιών στην επιτυχία τους. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάσε την έννοια της ενσυναίσθησης και το πώς αυτή μπορεί να βελτιώσει την επιτυχία στις πωλήσεις. Τέλος, απάντησε στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών - επιχειρηματιών.

Eπεισόδιο 32 - Έρευνα Μάρκετινγκ στις ΜΜ Επιχειρήσεις


7/1/2016 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε η σημασία της Έρευνας Μάρκετινγκ στις ΜΜ Επιχειρήσεις. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάσε τρόπους που οι ΜΜ επιχερηματίες μπορούν να δημιουργήσουν οι ίδιοι ερωτηματολόγια για τους πελάτες τους. Τέλος, απάντησε στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών - επιχειρηματιών.

Eπεισόδιο 34 "Marketing for Personal Trainers"


21/1/2016 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε το μάρκετινγκ της επαγγελματικής εικόνας των Personal Trainers. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας έδωσε tips και ιδέες για το σωστό χτίσιμο της επαγγελματικής εικόνας ενός ελεύθερου επαγγελματία. Τέλος, απάντησε στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών - επιχειρηματιών.

Eπεισόδιο 36 "Marketing σε Οικογενειακές Επιχειρήσεις"


4/2/2016 - Στο επεισόδιο αυτό παρουσιάστηκε το μάρκετινγκ στις οικογενειακές επιχειρήσεις. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσίασε τεχνικές για την επιτυχημένη διαδοχή σε μια οικογενειακή επιχείρηση και απάντησε στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών.

Eπεισόδιο 38 "Διαχείριση Θυμού και Ορίων"


18/2/2016 - Στο επεισόδιο αυτό παρουσιάστηκε το Διαχείριση Θυμού και Ορίων στην Επιχειρηματικότητα. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσίασε τεχνικές εξυπηρέτησης πελατών για "θυμωμένους" και απαιτητικούς πελάτες και απάντησε στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών.

Eπεισόδιο 40 "Μάρκετινγκ στις εκδόσεις βιβλίων"


3/3/2016 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε το Μάρκετινγκ στις εκδόσεις βιβλίων. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάσε τη μέθοδο με την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ebook ως εργαλείο μάρκετινγκ. Τέλος, απάντησε στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών.

Eπεισόδιο 42 "Ξενοδοχειακό Μάρκετινγκ"


17/3/2016 - Στο επεισόδιο παρουσιάστηκε το Μάρκετινγκ στα Ξενοδοχεία. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας tips για επιτυχημένο μάρκετινγκ με στόχο την βελτίωση της εμπειρίας τους επισκέπτη. Τέλος, απάντησε στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών.

Eπεισόδιο 44 "Marketing στο Τουριστικό Γραφείο"


31/3/2016 - Στο επεισόδιο o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσίασε το Μάρκετινγκ στο Τουριστικό Γραφείο. Ακόμα, απάντησε στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών.

Eπεισόδιο 46 "Μάρκετινγκ σε VIP Target Group"


21/4/2016 - Στο επεισόδιο o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσίασε πως προσεγγίσουμε το VIP πελατειακό κοινό. Ακόμα έδωσε tips για την ανεύρεση και στόχευση του target group μιας επιχείρησης. Τέλος, απάντησε στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών.

Eπεισόδιο 48 "B2B Μάρκετινγκ"


19/5/2016 - Στο επεισόδιο o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας B2B (business to business) μάρκετινγκ. Ακόμα έδωσε tips για την επιτυχημένη συμμετοχή επιχειρήσεων σε μια εκπορική έκθεση. Τέλος, απάντησε στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών.

Eπεισόδιο 50 "Μέθοδος Προώθησης: Τηλεαγορές"


2/6/2016 - Στο επεισόδιο αυτό o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσίασε της τηλεαγορές ως μέθοδο προώθησης. Ακόμα έδωσε tips για marketing μέσω τηλεφωνικών πωλήσεων. Τέλος, απάντησε στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών.

Eπεισόδιο 52 "Μάρκετινγκ σε Βιολογικά Πρoϊόντα"


23/6/2016 - Στο επεισόδιο αυτό o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας και οι καλεσμένοι του παρουσίασαν το μάρκετινγκ στον κλάδο των Βιολογικών Προϊόντων. Τέλος, απάντησε στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών.

Eπεισόδιο 54 - Αποτελεσματική Επικοινωνία


7/7/2016 - Στο επεισόδιο αυτό o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένη την Ψυχολόγο - Ερευνήτρια Αγνή Μαριακάκη παρουσίασαν την Αποτελεσματική Επικοινωνία στον χώρο των Επιχειρήσεων. Τέλος, ο σύμβουλος μάρκετινγκ απάντησε στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών.

Μάρκετινγκ Υπηρεσιών

Πώς λειτουργεί ο πελάτης σας; Προσεγγίστε τον με την κατάλληλη στρατηγική μάρκετινγκ ειδικά για εταιρείες παροχής υπηρεσιών.

Περισσότερα >

Σεμινάρια Μάρκετινγκ

Εργαστήρια Μάρκετινγκ Ομαδικής Συμβουλευτικής που βοηθούν τη Μικρή Επιχείρηση να αναπτυχθεί και να βρει λύσεις στις δικές της ανάγκες.

Περισσότερα >

Μάρκετινγκ Προϊόντων

Οι καταναλωτές κατακλύζονται και συχνά η επιλογή είναι δύσκολη. Τι κάνει τους καταναλωτές να επιλέξουν ένα προϊόν αντί κάποιου άλλου;

Περισσότερα >

podcast-marketing-simvoules