Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ E - Book μου με τίτλο: "Η Συμπεριφορά του Καταναλωτή, Γνωρίστε πώς σκέφτεται και αυξήστε τις πωλήσεις σας!"

Μέσα σ' αυτό το marketing e-book θα βρείτε ότι χρειάζεται να γνωρίζετε για τις βασικές αρχές μελέτης της συμπεριφοράς του καταναλωτή. Πώς αντιδρά ο καταναλωτής; Ποια τα στάδια από τα οποία περνάει για να αποφασίσει και να αγοράσει; Τι τον παρακινεί ή τι τον αποθαρρύνει;

Η πράξη της αγοράς είναι η μόνη ορατή δράση μίας πολυσύνθετης διαδικασίας που συμβαίνει στο μυαλό των καταναλωτών.

Για τις επιχειρήσεις, η κατανόηση της συμπεριφοράς του καταναλωτή είναι πολύ σημαντική γιατί είναι ο μόνος τρόπος να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους, να απαντήσουν επαρκώς στις ανάγκες και τα θέλω των καταναλωτών αυξάνοντας το πελατολόγιο και τις πωλήσεις τους.

 

Λάβετε το E-Book στο Email σας! Με την εγγραφή σας θα λαμβάνετε το Newsletter μας. Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε!

 

Δείτε & κατεβάστε άλλα e-books μου εδώ.

EBook Sarantaenas 92014

 ISBN: 978-618-81524-0-3

*  Χώρα:
*  Διεύθυνση Email:

Μάρκετινγκ Υπηρεσιών

Πώς λειτουργεί ο πελάτης σας; Προσεγγίστε τον με την κατάλληλη στρατηγική μάρκετινγκ ειδικά για εταιρείες παροχής υπηρεσιών.

Περισσότερα >

Σεμινάρια Μάρκετινγκ

Εργαστήρια Μάρκετινγκ Ομαδικής Συμβουλευτικής που βοηθούν τη Μικρή Επιχείρηση να αναπτυχθεί και να βρει λύσεις στις δικές της ανάγκες.

Περισσότερα >

Μάρκετινγκ Προϊόντων

Οι καταναλωτές κατακλύζονται και συχνά η επιλογή είναι δύσκολη. Τι κάνει τους καταναλωτές να επιλέξουν ένα προϊόν αντί κάποιου άλλου;

Περισσότερα >

podcast-marketing-simvoules