Έχετε επιχείρηση εστίασης;

"Εστιάστε" στην επιτυχία!

Προσφέρουμε ένα ευρύ σύνολο υπηρεσιών που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε άμεσα, και μέσα από σωστά βήματα, την επιχείρησή σας.

Για μικρές, μεσαίες επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης!

Εξειδικευμένη υπηρεσία: 
Food and Beverage Consulting

Με ποιούς θα συνεργαστείτε

Θέμης Σαρανταένας                                Magda Peistikou2

Θέμης Σαρανταένας                      Μάγδα Πειστικού **
Σύμβουλος Μάρκετινγκ                    Σύμβουλος ανάπτυξης χώρων εστίασης

 

** Θέμης Σαρανταένας, δείτε περισσότερα εδώ.

** Μάγδα Πειστικού, τα τελευταία 7 χρόνια ειδικεύεται στη συμβουλευτική ανάπτυξης χώρων εστίασης. Διαθέτει μεταπτυχιακό στο Τουριστικό Μάρκετινγκ και Μάνατζμεντ από το Οxford Brookes University στην Οξφόρδη και ΜΒΑ από το Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Τα τελευταία τρία χρόνια εκπονεί το διδακτορικό της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Κοινωνιολογίας ενώ ολοκλήρωσε με άριστα την παιδαγωγική σχολή ΑΣΠΑΙΤΕ. Ακόμα, από το 2006 έως και σήμερα εργάζεται ως εκπαιδευτικός στους τομείς του τουρισμού και του επισιτισμού σε ΙΕΚ, ΚΕ.Μ.Ε. και στο ΤΕΙ της Αθήνας. Παράλληλα, από το 2009 εργάζεται ως αρχισυντάκτης του περιοδικού Food Service. Από το 2006 εργάζεται ως εκπαιδευτής σε δημόσιες και ιδιωτικές σχολές τουρισμού και επισιτισμού. Τέλος η ίδια έχει βραβευθεί από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Β.Ελλάδος για τη συνεισφορά της στην εγχώρια μαζική εστίαση, έχει διακριθεί ως το πρόσωπο του μήνα από το παρατηρητήριο τουρισμού ενώ η βιογραφία της έχει φιλοξενηθεί στον διεθνή κατάλογο WHO IS WHO.

Πως μπορεί το F&B Consulting and Marketing να βοηθήσει την ανάπτυξη της δικής σας επιχείρησης εστίασης;


Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για περισσότερες πληροφορίες

Τι ακριβώς περιλαμβάνει η υπηρεσία F&B Consulting and Marketing;

1. Συμβουλευτική Επισιτιστικών Επιχειρήσεων  bussinesround-icon1
Αφορά στις εσωτερικές λειτουργίες που σας βοηθούν να οργανώσετε την επιχείρησή σας. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε και υλοποιούμε τα ακόλουθα: Σχεδιασμός του concept της επιχείρησης με στόχο να συνδυάζονται όλα τα στοιχεία αρμονικά (διακόσμηση, προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες, σκεύη, εξοπλισμός), Προσδιορισμός αναγκών επιχείρησης με βάση την διαρρύθμιση του χώρου: Aριθμός τραπεζοκαθισμάτων, ράμπες, μπάρες, Ανεύρεση προμηθευτών εξοπλισμού (κουζίνα-μπάρα), Δημιουργία καταλόγου: καθορισμός προτεινόμενων προϊόντων, κατάρτιση στρατηγικού σχεδιασμού (αριθμός πιάτων, ροφημάτων, ώρες σερβιρίσματος, εναλλαγές πιάτων, αξιοποίηση πρώτων υλών), κοστολόγηση πιάτων και εκτίμηση κερδών, Προσδιορισμός αναγκών σε προσωπικό (βάρδιες, αριθμός ανά θέση, οργανόγραμμα κλπ)

 

2. Μάρκετινγκ Καταστημάτων Εστίασης  bussinesround-icon1
Πρόταση συγκεκριµένων ενεργειών για την επίτευξη στόχων ανάπτυξης, µέσα από ένα ετήσιο πλάνο µάρκετινγκ. Το πλάνο µάρκετινγκ στοχεύει στη διεύρυνση του πελατολογίου και στη διατήρηση/αύξηση του τζίρου σας µέσα από µια στρατηγική µε συγκεκριµένο προϋπολογισµό στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της επιχείρησης σας.

 

3. Εκπαίδευση & Ανεύρεση προσωπικού  bussinesround-icon1
Μέσα από το δίκτυο μας στον κλάδο, και όχι μόνο, βρίσκουμε και εκπαιδεύουμε τους καλύτερους επαγγελματίες για εσας με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και ικανοποιήση του τελικού σας πελάτη. Πιο συγκεκριμένα: Ανεύρεση προσωπικού (chef, σερβιτόροι, λάντζα κ.α.), Εκπαίδευση αυτών με στόχο την προτυποποίηση των διαδικασιών και βάσει των κανονισμών του ΕΦΕΤ. Ακόμα διοργανώνουμε, μέσω εξειδικεύμενων συνεργατών, σεμινάρια μαγειρικής σε επαγγελματίες (π.χ. τεχνικές μαγειρικής, εθνικές κουζίνες, ειδικές κουζίνες).

Μάρκετινγκ Υπηρεσιών

Πώς λειτουργεί ο πελάτης σας; Προσεγγίστε τον με την κατάλληλη στρατηγική μάρκετινγκ ειδικά για εταιρείες παροχής υπηρεσιών.

Περισσότερα >

Σεμινάρια Μάρκετινγκ

Εργαστήρια Μάρκετινγκ Ομαδικής Συμβουλευτικής που βοηθούν τη Μικρή Επιχείρηση να αναπτυχθεί και να βρει λύσεις στις δικές της ανάγκες.

Περισσότερα >

Μάρκετινγκ Προϊόντων

Οι καταναλωτές κατακλύζονται και συχνά η επιλογή είναι δύσκολη. Τι κάνει τους καταναλωτές να επιλέξουν ένα προϊόν αντί κάποιου άλλου;

Περισσότερα >

podcast-marketing-simvoules