Υπηρεσίες Personal and Business Coaching 

Personal an Business Coaching

 

Βρείτε και αναδείξτε το δικό σας προσωπικό "στίγμα" και δημιουργήσετε τη ζωή που πάντα ονειρευόσασταν με το coaching! Το Personal coaching είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος προσωπικής ανάπτυξης. Αποτελεί μια σύνθεση γνώσεων, τεχνικών και εμπειρίας που βοηθάει τον σύγχρονο άνθρωπο να αναπτύξει ο ίδιος τον εαυτό του και να υλοποιήσει τους στόχους τους οποίους θέτει. 

Οι επιχειρηματίες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων είναι ταυτισμένοι με την επιχείρησή τους αφού τις περισσότερες φορές οι υπηρεσίες είναι προσωποκεντρικές. Έτσι, εκτός από έξυπνο μάρκετινγκ, απαιτείται και η προσωπική ανάπτυξη του επιχειρηματία για να εξελιχθεί η επιχείρηση!

Έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 500 ώρες συμβουλευτικών συνεδριών και αποκτώντας, παράλληλα, το πιστοποιημένο δίπλωμα "Personal & Business Coaching" από το Kingstown College της Ιρλανδίας αναγνωρισμένο από τους διεθνείς οργανισμούς: European Mentoring and Coaching Council (EMCC), International Coach Federation (ICF), Institute of Leadership and Management (ILM), μπορώ να εφαρμόσω αποτελεσματικά τις επίσημες τεχνικές και την φιλοσοφία του coaching.

Γνωρίστε τον κόσμο του coaching εδώ! (ανακατεύθυνση στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας: www.yourcoach.gr

 

 
 
 
 Personal and Business CoachingICF 2015 Personal and Business Coaching

Μάρκετινγκ Υπηρεσιών

Πώς λειτουργεί ο πελάτης σας; Προσεγγίστε τον με την κατάλληλη στρατηγική μάρκετινγκ ειδικά για εταιρείες παροχής υπηρεσιών.

Περισσότερα >

Σεμινάρια Μάρκετινγκ

Εργαστήρια Μάρκετινγκ Ομαδικής Συμβουλευτικής που βοηθούν τη Μικρή Επιχείρηση να αναπτυχθεί και να βρει λύσεις στις δικές της ανάγκες.

Περισσότερα >

Μάρκετινγκ Προϊόντων

Οι καταναλωτές κατακλύζονται και συχνά η επιλογή είναι δύσκολη. Τι κάνει τους καταναλωτές να επιλέξουν ένα προϊόν αντί κάποιου άλλου;

Περισσότερα >

podcast-marketing-simvoules