Ανακαλύψτε πάλι την επιχείρησή σας!

Βρίσκετε εμπόδια στον επιχειρηματικό σας δρόμο;

Ξεπεράστε τα εμπόδια που σας παρουσιάζονται κάνοντας τον "κύκλο" μέσα από ένα μοναδικό στην Ελλάδα πρόγραμμα ανάπτυξης επιχειρήσεων & επιχειρηματιών!

Για μικρές, μεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες!

logo-big

To Business Round είναι ένα Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα για την Ανάπτυξη των Επιχειρήσεων & των Επιχειρηματιών

business round Θέμης Σαρανταένας

Πως μπορεί το Business Round να βοηθήσει την ανάπτυξη της δικής σας επιχείρησης;


Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για περισσότερες πληροφορίες

Τι ακριβώς περιλαμβάνει το πρόγραμμα Business Round;

1. Επιχειρηματικότητα  bussinesround-icon1
Αφορά στις εσωτερικές λειτουργίες που σας βοηθούν να αντιµετωπίσετε σωστά τη χρηµατοοικονοµική ροή, να διαχειριστείτε το προσωπικό σας, να αναπτύξετε τις διαδικασίες που συντελούν θετικά στις εµπειρίες των πελατών σας και να οριοθετήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Η επιχειρηµατικότητα είναι η βάση για κάθε ενέργεια µάρκετινγκ και ανάπτυξης.

 

2. Μάρκετινγκ Επιχείρησης  bussinesround-icon1
Πρόταση συγκεκριµένων ενεργειών για την επίτευξη στόχων ανάπτυξης, µέσα από ένα ετήσιο πλάνο µάρκετινγκ. Το πλάνο µάρκετινγκ στοχεύει στη διεύρυνση του πελατολογίου και στη διατήρηση/αύξηση του τζίρου σας µέσα από µια στρατηγική µε συγκεκριµένο προϋπολογισµό στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της επιχείρησης σας.

 

3. Συνεχή Εκπαίδευση bussinesround-icon1
Σκοπός του προγράμματος Business Round είναι ο Επιχειρηµατίας, με την ολοκλήρωσή του, να είναι σε θέση από µόνος του να υποστηρίξει σωστά την επιχείρησή του σε θέµατα Μάρκετινγκ & Επιχειρηµατικότητας. Έτσι, στο πρόγραμμα περιλαµβάνονται µηνιαία εργαστήρια εκπαίδευσης στους δύο αυτούς τοµείς, των οποίων η παρακολούθηση είναι σηµαντική για τη σωστή υλοποίηση του προγράµµατος.

 

4. Business & Personal coaching  business-round-icon4
Το Business & Personal Coaching είναι η μέθοδος για να θέσετε και να υλοποιήσετε µετρήσιµους στόχους στη ζωή σας. Ουσιαστικά, µε την τεχνική αυτή θα µπορέσετε να φτάσετε εκεί που θέλετε αξιοποιώντας τις εσωτερικές σας ικανότητες και δυνατότητες. Κατ' αυτόν τον τρόπο, θα ισχυροποιήσετε την προσωπικότητα και την αυτοπεποίθησή σας, ώστε να κατακτήσετε τους στόχους σας.

 

 

1. Ξεκινώντας το πρόγραμμα Business Round τι θα λάβω;

Ο επιχειρηματίας που θα ακολουθήσει το πρόγραμμα Business Round θα λάβει ένα εξατομικευμένο μηνιαίο πλάνο δράσης μέσω του οποίου θα μπορεί να γνωρίζει ακριβώς πως θα δουλευτούν οι 4 άξονες ανάπτυξης στη δική του επιχείρηση. Το πλάνο υλοποιείται με τη βοήθεια, την υποστήριξη και την καθοδήγηση του Συμβούλου Μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα. Δείτε ένα απόσπασμα από ένα υπόδείγμα πλάνου δράσης:

business round Θέμης Σαρανταένας

2. Τι άλλο θα μου δώσει το πρόγραμμα Business Round;

Στην πορεία του προγράμματος, και αφού γίνει διάγνωση στην επιχείρηση με τα εργαλεία του Business Round, ο επιχειρηματίας θα λάβει μια συγκεκριμένη ανάλυση για την οργάνωση της επιχείρησής του και ένα μηνιαίο πλάνο μάρκετινγκ προς υλοποίηση. Και οι δύο αυτές μελέτες θα έχουν εφικτούς στόχους που θα οδηγούν την επιχείρηση στην ανάπτυξη (αύξηση τζίρου και πελατών) και στη βελτίωση των διαδικασιών της.

3. Γιατί είναι σημαντική η εκπαίδευση στο πρόγραμμα Business Round;

Ο σκοπός του Business Round είναι να δώσει στον επιχειρηματία όλα τα όπλα, ώστε μελλοντικά να μπορεί να διαχειριστεί ακόμα πιο επιτυχημένα την επιχείρησή του, τόσο σε θέματα επιχειρηματικότητας όσο και σε θέματα μάρκετινγκ χωρίς την υποστήριξη κάποιου συμβούλου. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με εκπαίδευση και προσωπικό coaching του επιχειρηματία από τον Σύμβουλο Μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα.

4. Το πρόγραμμα είναι ίδιο για όλους;

Όχι! Ο κάθε επιχειρηματίας και η κάθε επιχείρηση διαφέρουν. Το πρόγραμμα είναι ευέλικτο και εξατομικεύεται στις ανάγκες της κάθε περίπτωσης.

5. Φαίνεται ακριβό πρόγραμμα.

Αντιθέτως! Είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες και στις δυνατότητες του σημερινού επιχειρηματία μικρής/μεσαίας επιχείρησης & ελεύθερου επαγγελματία.

6. Πως λειτουργεί το Business & Personal Coaching;

Ο 4ος άξονας του προγράμματος Business Round, Business & Personal Coaching, είναι ένας προαιρετικός άξονας που ακολουθεί ο επιχειρηματίας κατά βούληση. Το coaching είναι η τεχνική όπου ο Σύμβουλος Μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας** "προπονεί" και υποστηρίζει τον επιχειρηματία να θέσει επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους και να τους υλοποιήσει. Είναι μια "συν-δημιουργική" διαδικασία με στόχο την πλήρη υποστήριξη του επιχειρηματία και εν συνεχεία της επιχείρησής του. Η επίτευξη των στόχων του ίδιου του επιχειρηματία, ολοκληρώνει το πρόγραμμα Business Round.

** Ο Θέμης Σαρανταένας είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, μέλος του HCA (Hellenic Coaching Association), του EMCC (European Mentoring & Coaching Council) & του ICF (International Coaching Federation).

ICF 2015 Themiw Sarantaenas Business & Personal Coach

 

 

Έγραψαν για το Business Round...

Euro2Day

business round euro2day Θέμης Σαρανταένας

Daily Fax

business round daily fax Θέμης Σαρανταένας

Epixeiro.gr

business round epixeiro Θέμης Σαρανταένας

Startup.gr

business round startup Θέμης Σαρανταένας

Μάρκετινγκ Υπηρεσιών

Πώς λειτουργεί ο πελάτης σας; Προσεγγίστε τον με την κατάλληλη στρατηγική μάρκετινγκ ειδικά για εταιρείες παροχής υπηρεσιών.

Περισσότερα >

Σεμινάρια Μάρκετινγκ

Εργαστήρια Μάρκετινγκ Ομαδικής Συμβουλευτικής που βοηθούν τη Μικρή Επιχείρηση να αναπτυχθεί και να βρει λύσεις στις δικές της ανάγκες.

Περισσότερα >

Μάρκετινγκ Προϊόντων

Οι καταναλωτές κατακλύζονται και συχνά η επιλογή είναι δύσκολη. Τι κάνει τους καταναλωτές να επιλέξουν ένα προϊόν αντί κάποιου άλλου;

Περισσότερα >

podcast-marketing-simvoules