ΘΕΜΗΣ ΣΑΡΑΝΤΑΕΝΑΣ

ΘΕΜΗΣ ΣΑΡΑΝΤΑΕΝΑΣ

URL Ιστότοπου: //marketingconsultant.gr

Το SBC υποδέχεται τη νέα χρόνια με τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής εκπομπής "Marketing in Practice and more", από την Τρίτη 23 Ιανουαρίου στις 21.30 και κάθε Τρίτη την ίδια ώρα.

SBC TV 3

Η εκδήλωση απονομής για τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2018 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31/1/2018 στο Palmie bistro Κεφαλαρίου στις 20.00, με τις αιγίδες των ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου), ΕΣF (Ελληνικός Σύνδεσμος Franchise), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) και ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών).

FA2018 10years small

Ακούστε την ραδιοφωνική εκπομπή Marketing on the GO με το σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα στο ραδιόφωνο του Amagi με θέμα το μάρκετινγκ στο Franchising! Καλεσμένος ο Πλάτωνας Μαλλικούρτης σύμβουλος franchise και εκδότης του περιοδικού Franchise Business.

AmagiFranchising

Ομιλία - Συζήτηση με τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα στο Free Thinking Zone με θέμα: "O Βασιλιάς πτώχευσε, Ζήτω η Βασίλισσα! [Στρατηγική Μάρκετινγκ]".

SarantaenasFTZ fbAdJan2018

O σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας θα μιλήσει την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018, στο ετήσιο συνέδριο του ΠΣΑΣ (Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων) με θέμα "Στρατηγική Social Media Marketing. Γνωρίστε τη και αυξήστε τις πωλήσεις σας!"

genadios

Τελευταία Σχόλια

  • ΠΕΤΡΟΣ ΣΚΟΡΔΙΛΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΊΟ Συντάχθηκε από ΠΕΤΡΟΣ ΣΚΟΡΔΙΛΙΣ
  • ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ ΝΤΑΛΝΤΟΣ Your Message Συντάχθηκε από ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ ΝΤΑΛΝΤΟΣ
  • ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ ΝΤΑΛΝΤΟΣ Your Message Συντάχθηκε από ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ ΝΤΑΛΝΤΟΣ

Μάρκετινγκ Υπηρεσιών

Πώς λειτουργεί ο πελάτης σας; Προσεγγίστε τον με την κατάλληλη στρατηγική μάρκετινγκ ειδικά για εταιρείες παροχής υπηρεσιών.

Περισσότερα >

Σεμινάρια Μάρκετινγκ

Εργαστήρια Μάρκετινγκ Ομαδικής Συμβουλευτικής που βοηθούν τη Μικρή Επιχείρηση να αναπτυχθεί και να βρει λύσεις στις δικές της ανάγκες.

Περισσότερα >

Μάρκετινγκ Προϊόντων

Οι καταναλωτές κατακλύζονται και συχνά η επιλογή είναι δύσκολη. Τι κάνει τους καταναλωτές να επιλέξουν ένα προϊόν αντί κάποιου άλλου;

Περισσότερα >

podcast-marketing-simvoules