Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 15:01

Νέα υπηρεσία: Check My Logo!

Νέα υπηρεσία σε συνεργασία με το δημιουργικό γραφείο Monograph: Check My Logo! Η εταιρική σας ταυτότητα επικοινωνεί σωστά την επιχειρηματική σας φιλοσοφία; Τα διαφημιστικά σας έντυπα πωλούν; Ανακαλύψτε το!

Check my logo-01

 

Κατηγορία Νέα

Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας, μίλησε την εφημερίδα My Mykonos για το μάρκετινγκ στον πιο κερδοφόρο Ελληνικό τουριστικό προορισμό.

My Mykonos Θέμης Σαρανταένας

Κατηγορία Συνεντεύξεις

Αναμφισβήτητα ζούμε στην εποχή της κριτικής. Όλοι και όλα γύρω μας κρίνονται και αξιολογούνται. Και είναι απόλυτα σωστό καθώς μέσα από την κριτική γινόμαστε καλύτεροι. Για να το πετύχουμε όμως αυτό, πρέπει να έχουμε διασφαλίσει την αντικειμενικότητα των κριτικών για την επιχείρησή μας. Εσείς είστε σίγουροι πως έχετε την πραγματική εικόνα του πώς βλέπουν οι πελάτες σας την επιχείρησή σας; Διασφαλίστε την!

Επιχειρηματική Κριτική

Κατηγορία Άρθρα

Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας μίλησε στον Αθήνα 9,84 (14/9/2017) για την επιχειρηματικότητα σήμερα, το μάρκετινγκ και τον τρόπο που το αντιλαμβάνονται οι επιχειρηματίες και τις διαφορές μεταξύ της επιχειρηματικότητας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Athens 984

 

Κατηγορία Συνεντεύξεις

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου! Αυτή είναι η πρόταση που ιδανικά χαρακτηρίζει την τάση όλο και περισσότερων επιχειρήσεων να αναδεικνύουν την εταιρική τους κοινωνική συνείδηση υλοποιώντας μικρές αλλά και μεγάλες δράσεις κοινωφελούς χαρακτήρα. Άραγε το όφελος για μία επιχείρηση με κοινωνική συνείδηση περιορίζεται απλώς στην αύξηση της αναγνωρισιμότητάς της; Ασφαλώς και όχι. Υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορεί να αποκομίσει μία επιχείρηση με έντονη κοινωνική δράση. Ας τα δούμε!

Συναισθηματική Νοημοσύνη κοινωνική συνείδηση

Κατηγορία Άρθρα

Τελευταία Σχόλια

  • ΠΕΤΡΟΣ ΣΚΟΡΔΙΛΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΊΟ Συντάχθηκε από ΠΕΤΡΟΣ ΣΚΟΡΔΙΛΙΣ
  • ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ ΝΤΑΛΝΤΟΣ Your Message Συντάχθηκε από ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ ΝΤΑΛΝΤΟΣ
  • ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ ΝΤΑΛΝΤΟΣ Your Message Συντάχθηκε από ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ ΝΤΑΛΝΤΟΣ

Μάρκετινγκ Υπηρεσιών

Πώς λειτουργεί ο πελάτης σας; Προσεγγίστε τον με την κατάλληλη στρατηγική μάρκετινγκ ειδικά για εταιρείες παροχής υπηρεσιών.

Περισσότερα >

Σεμινάρια Μάρκετινγκ

Εργαστήρια Μάρκετινγκ Ομαδικής Συμβουλευτικής που βοηθούν τη Μικρή Επιχείρηση να αναπτυχθεί και να βρει λύσεις στις δικές της ανάγκες.

Περισσότερα >

Μάρκετινγκ Προϊόντων

Οι καταναλωτές κατακλύζονται και συχνά η επιλογή είναι δύσκολη. Τι κάνει τους καταναλωτές να επιλέξουν ένα προϊόν αντί κάποιου άλλου;

Περισσότερα >

podcast-marketing-simvoules