Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας θα παρουσιάσει ένα ακόμα workshop στα biscotto events στη Θεσσαλονίκη με θέμα: "Γλώσσα του σώματος: 5 τεχνικές προώθησης του εαυτού μας"

body language 1000x500p

Κατηγορία Ομιλίες
Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017 09:00

Νέα διεύθυνση στη Θεσσαλονίκη

Το γραφείο του συμβούλου μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα στη Θεσσαλονίκη μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση: Μοναστηρίου 85, (2ος), 54627 Θεσσαλονίκη. Το τηλέφωνο και τα υπόλοιπα στοιχεία παραμένουν τα ίδια.

googlemap

Κατηγορία Νέα
Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 17:00

Marketing on the GO No 9 23.12.17

Ακούστε την ραδιοφωνική εκπομπή Marketing on the GO με το σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα στο ραδιόφωνο του Amagi με θέμα το μάρκετινγκ με το Instagram! Καλεσμένος ο Γιώργος Στεφάνου, δημοσιογράφος & Social Media Epxert.

 Amagi9

 

Κατηγορία Νέα

Ο Θέμης Σαρανταένας μίλησε στο Money Show 7-9 Ιανουαρίου 2018 στην Αθήνα με θέμα: "3 τεχνικές για να ξεχωρίσεις από τους ανταγωνιστές, τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σου!". H ομιλία ήταν sold out!

MoneyShowAthens2018 6 

Κατηγορία Ομιλίες

Και εκεί που πολλοί πίστεψαν πως οι παραδοσιακές μέθοδοι μάρκετινγκ ολοκλήρωσαν τον κύκλο της ζωής τους, δίνοντας τη σκυτάλη στις online ενέργειες, όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες αρχίζουν να αντιλαμβάνονται ότι τα πράγματα είναι λίγο πιο σύνθετα. Ασφαλώς και το online μάρκετινγκ αποτελεί αιχμή του δόρατος για κάθε σύγχρονη επιχείρηση αλλά για να είναι αιχμηρό αυτό το δόρυ, χρειάζεται ακόνισμα. Και οι offline ενέργειες, είναι το ακόνι κάθε επιχείρησης!

shovel

Κατηγορία Άρθρα

Τελευταία Σχόλια

  • ΠΕΤΡΟΣ ΣΚΟΡΔΙΛΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΊΟ Συντάχθηκε από ΠΕΤΡΟΣ ΣΚΟΡΔΙΛΙΣ
  • ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ ΝΤΑΛΝΤΟΣ Your Message Συντάχθηκε από ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ ΝΤΑΛΝΤΟΣ
  • ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ ΝΤΑΛΝΤΟΣ Your Message Συντάχθηκε από ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ ΝΤΑΛΝΤΟΣ

Μάρκετινγκ Υπηρεσιών

Πώς λειτουργεί ο πελάτης σας; Προσεγγίστε τον με την κατάλληλη στρατηγική μάρκετινγκ ειδικά για εταιρείες παροχής υπηρεσιών.

Περισσότερα >

Σεμινάρια Μάρκετινγκ

Εργαστήρια Μάρκετινγκ Ομαδικής Συμβουλευτικής που βοηθούν τη Μικρή Επιχείρηση να αναπτυχθεί και να βρει λύσεις στις δικές της ανάγκες.

Περισσότερα >

Μάρκετινγκ Προϊόντων

Οι καταναλωτές κατακλύζονται και συχνά η επιλογή είναι δύσκολη. Τι κάνει τους καταναλωτές να επιλέξουν ένα προϊόν αντί κάποιου άλλου;

Περισσότερα >

podcast-marketing-simvoules