Ο Θέμης Σαρανταένας ομιλητής στο 23ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum στην Πάτρα Κύριο

Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2017 00:00

Ενόψει των νομοθετικών αλλαγών των τελευταίων ετών, οι μέθοδοι ανάπτυξης των ασφαλιστικών γραφείων , οι διαδικασίες εξυπηρέτησης των πελατών καθώς και τα επιχειρηματικά μοντέλα των μονάδων διαμεσολάβησης βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο. Οι καινοτόμοι αλλά κυρίως αποδοτικοί τρόποι προβολής, εξυπηρέτησης και αποτελεσματικής οργάνωσης, θα αποτελέσουν την κεντρική θεματολογία της ανανεωμένης σειράς συνεδρίων του insuranceforum.gr που θα διεξαχθούν σε τουλάχιστον 5 πόλεις της Ελλάδας στους επόμενους μήνες.

Themis Sarantaenas Insurance Forum 2017 1

 

 

Themis Sarantaenas Insurance Forum 2017 7

Themis Sarantaenas Insurance Forum 2017 4
Με πρώτο σταθμό την Πάτρα και σε συνεργασία με την Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος, οι εξειδικευμένοι ομιλητές του insuranceforum.gr θα είχαν την ευκαιρία να μεταφέρουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους σε θέματα που απασχολούν τους σύγχρονους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, προτείνοντας λύσεις για την ανάπτυξη των ασφαλιστικών τους γραφείων στο αναδυόμενο περιβάλλον.

Η καινούργια δομή των συνεδρίων προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην αντιμετώπιση πρακτικών ζητημάτων που επηρεάζουν την καθημερινότητα του σύγχρονου επαγγελματία, με στόχο την αύξηση της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητας του.

Τις εργασίες του συνεδρίου παρακολούθησαν στελέχη εταιρειών και ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης του επαγγέλματός τους.

Στόχους του συνεδρίου αποτελούν, αφενός η εις βάθος ενημέρωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών για τα δρώμενα στον κλάδο σε συνδυασμό με ελεύθερη δημόσια ανταλλαγή απόψεων και αφετέρου η εξαγωγή χρήσιμων και αξιοποιήσιμων στην πράξη συμπερασμάτων.

Τα θέματα των τριών βασικών ενοτήτων ήταν τα εξής:

Η προστασία του καταναλωτή και η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία με εισηγήτρια την κα Μυρτώ Χαμπάκη, Senior Manager Risk Management Services CROWE SOL Consulting.

2 Τεχνικές Μάρκετινγκ για την ανάπτυξη του ασφαλιστικού σας γραφείου στο νέο επιχειρηματικό περιβάλλον με εισηγητή τον κ. Θέμη Σαρανταένα, Σύμβουλος Μάρκετινγκ Ανάπτυξης Μικρών Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών.

Οργάνωση ενός ασφαλιστικού γραφείου σύμφωνα με τις νέες τάσεις και απαιτήσεις με εισηγητή τον κ. Απόστολο Μαρτζάκλη, Εκπαίδευση Eurolife.

Το 23ο Ασφαλιστικό Συνέδριο της Insurance Innovation και του Insuranceforum.gr το οποίο διοργανώθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά στην Πάτρα, την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Hotel Astir (Αγίου Ανδρέα 16).

Το Συνέδριο διοργανώνεται υπό την Αιγίδα και την πολύτιμη υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αχαΐας και ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας, κ. Πλάτων Μαρλαφέκας, έχει προσκληθεί για να απευθύνει χαιρετισμό.

Επιπλέον, το Συνέδριο χαιρέτησε ο κ. Ανδρέας Ντακόλιας, Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν.Δ Ελλάδος.

Τα Ασφαλιστικά Συνέδρια του insuranceforum.gr και της Insurance Innovation αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται συνεχώς από το 2012 σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με την συνεργασία των συλλογικών φορέων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ανασχεδιάζονται συνεχώς ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρες και χρήσιμες. Μέχρι στιγμής το insuranceforum.gr έχει επισκεφθεί περισσότερες από 18 πόλεις διοργανώνοντας με τους τοπικούς φορείς εξαιρετικά επιτυχημένες συναντήσεις.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 10:23

Προσθήκη σχολίου

Τελευταία Σχόλια

  • Ευη Κολεβρη Θα ηθελα να ενημερωνομαι σχετικα με στρατηγικες επιχειρησεων. Συντάχθηκε από Ευη Κολεβρη
  • LOUNA Επιθυμω να εχω ενημερωση .Σας ευχαριστω πολυ Συντάχθηκε από LOUNA
  • Stavros Your Message Συντάχθηκε από Stavros

Μάρκετινγκ Υπηρεσιών

Πώς λειτουργεί ο πελάτης σας; Προσεγγίστε τον με την κατάλληλη στρατηγική μάρκετινγκ ειδικά για εταιρείες παροχής υπηρεσιών.

Περισσότερα >

Σεμινάρια Μάρκετινγκ

Εργαστήρια Μάρκετινγκ Ομαδικής Συμβουλευτικής που βοηθούν τη Μικρή Επιχείρηση να αναπτυχθεί και να βρει λύσεις στις δικές της ανάγκες.

Περισσότερα >

Μάρκετινγκ Προϊόντων

Οι καταναλωτές κατακλύζονται και συχνά η επιλογή είναι δύσκολη. Τι κάνει τους καταναλωτές να επιλέξουν ένα προϊόν αντί κάποιου άλλου;

Περισσότερα >

podcast-marketing-simvoules