Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE στις 27 Ιανουαρίου, με κεντρικό παρουσιαστή το σύμβουλο marketing Θέμη Σαρανταένα

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 23:10
 

Φέτος κεντρικός παρουσιαστής στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE θα είναι ο σύμβουλος marketing Θέμης Σαρανταένας, μια επιλογή που έχει ως στόχο να τονισθεί ο ρόλος του franchising ως η απόλυτη έκφραση της επιχειρηματικότητας, ειδικά στο πλαίσιο των υφιστάμενων συνθηκών της αγοράς και της καταλυτικής σημασίας του δίπτυχου «στρατηγική και marketing». 

FA2016

 

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE θα πραγματοποιηθούν για 8η συνεχόμενη χρονιά, με Μέγα Χορηγό τα Palmie Bistro, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016, με την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) και με χορηγό επικοινωνίας το SBC Business Channel.

Ο σύμβουλος marketing Θέμης Σαρανταένας διαθέτει εμπειρία άνω των δέκα πέντε χρόνων στους τομείς του marketing και της επικοινωνίας, έχοντας εργαστεί για την L' Oreal Hellas για πολλά χρόνια και έχοντας σήμερα στο ενεργό του πελατολόγιο ως σύμβουλος μάρκετινγκ τρεις αλυσίδες Franchise και πλήθος άλλων μικρομεσαίων επιχειρήσεων στις δύο χώρες που δραστηριοποιείται: Ελλάδα και Κύπρο.

Είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, μέλος του HCA, του EMCC και του ICF, Επιστημονικός Συνεργάτης του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων (ΙΜΕ) της ΓΣΕΒΕΕ και πλούσια συγγραφική δράση. Ταυτόχρονα επιμελείται και παρουσιάζει την τηλεοπτική εκπομπή «Marketing in Practice», κάθε Πέμπτη στις 21.30, στο τηλεοπτικό κανάλι SBC Business Channel για 2η συνεχόμενη σεζόν.

Παράλληλα, Χορηγός Επικοινωνίας της φετινής διοργάνωση είναι το SBC Business Channel: το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην οικονομική, επιχειρηματική και χρηματιστηριακή ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.

Με περισσότερες από 60 αλυσίδες να συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση, μέσω αντίξοων συνθηκών για την οικονομία και την επιχειρηματικότητα, διακρίθηκαν σε 22 κατηγορίες βράβευσης οι δικαιοπάροχες εταιρείες και τα Βrands που ξεχώρισαν για την αποφασιστικότητά τους, για την δέσμευση στην ανάπτυξη και στη συνεχή βελτίωση και για τις καινοτομίες που υιοθέτησαν.

Για άλλη μια χρονιά ο κορυφαίος θεσμός του franchising επιβραβεύει τόσο τους επιχειρηματίες και τα στελέχη των δικαιοπάροχων εταιρειών, όσο και τους δικαιοδόχους των franchise Brands και αναδεικνύει τη δυναμική και τα προνόμια που προσφέρει το franchising, ως η απόλυτη Win- Win στρατηγική επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016, 18.00-22.00 στο Palmie Bistro, Κολοκοτρώνη 35, Κηφισιά

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017 10:40

Προσθήκη σχολίου

Τελευταία Σχόλια

  • ΠΕΤΡΟΣ ΣΚΟΡΔΙΛΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΊΟ Συντάχθηκε από ΠΕΤΡΟΣ ΣΚΟΡΔΙΛΙΣ
  • ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ ΝΤΑΛΝΤΟΣ Your Message Συντάχθηκε από ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ ΝΤΑΛΝΤΟΣ
  • ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ ΝΤΑΛΝΤΟΣ Your Message Συντάχθηκε από ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ ΝΤΑΛΝΤΟΣ

Μάρκετινγκ Υπηρεσιών

Πώς λειτουργεί ο πελάτης σας; Προσεγγίστε τον με την κατάλληλη στρατηγική μάρκετινγκ ειδικά για εταιρείες παροχής υπηρεσιών.

Περισσότερα >

Σεμινάρια Μάρκετινγκ

Εργαστήρια Μάρκετινγκ Ομαδικής Συμβουλευτικής που βοηθούν τη Μικρή Επιχείρηση να αναπτυχθεί και να βρει λύσεις στις δικές της ανάγκες.

Περισσότερα >

Μάρκετινγκ Προϊόντων

Οι καταναλωτές κατακλύζονται και συχνά η επιλογή είναι δύσκολη. Τι κάνει τους καταναλωτές να επιλέξουν ένα προϊόν αντί κάποιου άλλου;

Περισσότερα >

podcast-marketing-simvoules