Νέα Σεμινάρια Μάρκετινγκ - Marketing Evenings

Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013 00:02

Νεά ευέλικτα Εργαστήρια (σεμινάρια) Μάρκετινγκ!
 marketing evenings Θέμης Σαρανταένας
 
 
Αγαπητοί φίλοι,
μετά από ζήτηση πολλών φίλων του site δημιουργήσαμε μια καινοτόμα μορφή σεμιναρίων, ευέλικτα και οικονομικά διάρκειας 3 ωρών. Έτσι, για όσους δεν έχετε χρόνο, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε θέματα που αφορούν το μάρκετινγκ Μικρών - Μεσαίων Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών σε 3ωρα. Ακόμα θα μπορείτε να επιλέγετε εσείς το συγκεκριμένο θέμα που σας ενδιαφέρει για το μάρκετινγκ της επιχείρησής σας αλλά και την ημέρα που σας εξυπηρετεί.
Τα marketing evenings (απογεύματα μάρκετινγκ) διοργανώνονται Δευτέρα ή Τετάρτη απόγευμα στα γραφεία μας στο Μαρούσι Αττικής και το κόστος είναι προσιτό για όλους.
Ακόμα, για τις εγγραφές μέχρι 2 Σεπτεμβρίου, μπορείτε να επωφεληθείτε από την προσφορά γνωριμίας μας Early Registration με 50% έκπτωση, δηλαδή με μια συμμετοχή κερδίζετε άλλη μια δώρο (σε διαφορετική θεματολογία)
Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Φιλικά,
Θέμης Σαρανταένας
Σύμβουλος Μάρκετινγκ &
Ανάπτυξης Μικρών Επιχειρήσεων
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017 10:54

Προσθήκη σχολίου

Τελευταία Σχόλια

  • ΠΕΤΡΟΣ ΣΚΟΡΔΙΛΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΊΟ Συντάχθηκε από ΠΕΤΡΟΣ ΣΚΟΡΔΙΛΙΣ
  • ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ ΝΤΑΛΝΤΟΣ Your Message Συντάχθηκε από ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ ΝΤΑΛΝΤΟΣ
  • ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ ΝΤΑΛΝΤΟΣ Your Message Συντάχθηκε από ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ ΝΤΑΛΝΤΟΣ

Μάρκετινγκ Υπηρεσιών

Πώς λειτουργεί ο πελάτης σας; Προσεγγίστε τον με την κατάλληλη στρατηγική μάρκετινγκ ειδικά για εταιρείες παροχής υπηρεσιών.

Περισσότερα >

Σεμινάρια Μάρκετινγκ

Εργαστήρια Μάρκετινγκ Ομαδικής Συμβουλευτικής που βοηθούν τη Μικρή Επιχείρηση να αναπτυχθεί και να βρει λύσεις στις δικές της ανάγκες.

Περισσότερα >

Μάρκετινγκ Προϊόντων

Οι καταναλωτές κατακλύζονται και συχνά η επιλογή είναι δύσκολη. Τι κάνει τους καταναλωτές να επιλέξουν ένα προϊόν αντί κάποιου άλλου;

Περισσότερα >

podcast-marketing-simvoules