Έχει συζητηθεί πολλές φορές το πόσο σημαντική είναι για την ελληνική και όχι μόνο, οικονομία, η συμβολή των οικογενειακών επιχειρήσεων. Σε κάθε περίπτωση η εξέλιξη της οικογενειακής επιχείρησης έχει τρείς δρόμους: την διαδοχή, την πώληση ή την ρευστοποίηση με τα αντίστοιχα ερωτήματα που δημιουργούνται: «από ποιον», «σε ποιον» και «πόσο».

οκογενειακές επιχειρήσεις Θέμης Σαρανταένας

Κατηγορία Άρθρα

Με αφορμή την έναρξη των Θερινών Εκπτώσεων, o Εκδοτικός Οίκος Rosili και ο συγγραφέας σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρέχουν έκπτωση -25% στο βιβλίο-πρακτικό εγχειρίδιο «Το μάρκετινγκ της Επιχείρησής σας» των εκδόσεων Rosili.

MC BookSales25 FBcover

Κατηγορία Άρθρα

Διαβάστε τη συνέντευξη του συμβούλου μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα στο www.startup.gr (Ιούνιος 2016)

startup.gr

Κατηγορία Συνεντεύξεις
Ακούστε τη συνέντευξη που έδωσε ο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας στην Μαρία Παύλου στην εκπομπή της "Παραλλαγές" την Πέμπτη 7/7/2016 στις 15.00 στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84.

Θέμης Σαρανταένας Σύμβουλος μάρκετινγκ συνέντευξη

Κατηγορία Συνεντεύξεις
Τρίτη, 05 Ιουλίου 2016 15:14

Η δύναμη της σωστής συμβουλής!

Τι κοινό έχει το ατύχημα του Τιτανικού με το ευτύχημα μίας μικρής επιχείρησης που μόλις κατάφερε να κλείσει μια επικερδή συμφωνία με ένα σημαντικό πελάτη που ίσως δε φανταζόταν ποτέ πως θα αποκτούσε; Και οι δύο περιπτώσεις είναι αποτέλεσμα μίας συμβουλής που είτε δεν έφτασε στα αυτιά που έπρεπε να φτάσει, είτε έφτασε!

Θέμης Σαρανταένας σύμβουλος μάρκετινγκ 

Κατηγορία Άρθρα

Τελευταία Σχόλια

  • Andreas Katsikas Καταπληκτικό άρθρο, αυτό που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι… Συντάχθηκε από Andreas Katsikas
  • Georgios Αν όμως η κατάσταση στην Κύπρο εμποδίζει κάπως την απόφαση; Συντάχθηκε από Georgios
  • Michael R Virardi Very well written article with some very precious advice for… Συντάχθηκε από Michael R Virardi

Μάρκετινγκ Υπηρεσιών

Πώς λειτουργεί ο πελάτης σας; Προσεγγίστε τον με την κατάλληλη στρατηγική μάρκετινγκ ειδικά για εταιρείες παροχής υπηρεσιών.

Περισσότερα >

Σεμινάρια Μάρκετινγκ

Εργαστήρια Μάρκετινγκ Ομαδικής Συμβουλευτικής που βοηθούν τη Μικρή Επιχείρηση να αναπτυχθεί και να βρει λύσεις στις δικές της ανάγκες.

Περισσότερα >

Μάρκετινγκ Προϊόντων

Οι καταναλωτές κατακλύζονται και συχνά η επιλογή είναι δύσκολη. Τι κάνει τους καταναλωτές να επιλέξουν ένα προϊόν αντί κάποιου άλλου;

Περισσότερα >

podcast-marketing-simvoules