Διαβάστε τη συνέντευξη του συμβούλου μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα στο εβδομαδιαίο περιοδικό You Weekly (22 Ιουνίου 2016).

You weekly Θέμης Σαρανταένας

 

Κατηγορία Συνεντεύξεις
Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του γνώμη, τα δικά του πιστεύω, τη δική του αισθητική. Και είναι σωστό και θεμιτό όχι μόνο να τα έχει αλλά και να τα εκφράζει ελεύθερα. Τι συμβαίνει όμως όταν εκείνος ο άνθρωπος, με τη διαφορετική αισθητική από τη δική σας, δεν είναι φίλος, σύντροφος ή έστω ένας απλός γνωστός σας, αλλά εκείνο το πρόσωπο που του έχετε εμπιστευθεί την ανάπτυξη της επιχείρησής σας;

θέμης Σαρανταένας σύμβουλος μάρκετινγκ

Κατηγορία Άρθρα

Το να κάνετε ένα λάθος... δεν είναι λάθος. Το να επιτρέψετε όμως σε αυτό το λάθος να μετατραπεί σε ολική αποτυχία, είναι! Όλοι λίγο ή πολύ, έχουμε χάσει κάποια μικρή αλλά και μεγάλη μάχη στο πεδίο της επιχειρηματικότητας. Και είναι λογικό! Από τη στιγμή που δραστηριοποιείστε σε έναν τομέα να κάνετε και λάθη. Αυτό που έχει σημασία και αποτελεί την ειδοποιό διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και την αποτυχία, είναι να περιοριστείτε στην απώλεια μίας μάχης και όχι του "πολέμου".

Θέμης Σαρανταένας σύμβουλος μάρκετινγκ

Και μπορείτε να το καταφέρετε αυτό. Πως; Με τα 7 tips που σας προτείνω: 

Κατηγορία Άρθρα

O σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας στο επεισόδιο αυτό, της μοναδικής εκπομπής μάρκετινγκ "Marketing in Practice" από το SCB TV Business Channel, παρουσιάζει τις τηλεαγορές ως μέθοδο προώθησης. Ακόμα έδωσε tips για marketing μέσω τηλεφωνικών πωλήσεων. Τέλος, απάντησε στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών: προβολή 2 Ιουνίου 2016.

SBC 50

Κατηγορία Τηλεόραση
Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2016 01:24

To Proximity Marketing σας χτυπά την… πόρτα!

Το Proximity Marketing είναι οποιοδήποτε σύστημα χρησιμοποιεί location technology και μέσω Bluetooth, Wifi, ή GPS επικοινωνεί νέα, προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες κυρίως μέσω των smartphones τους.

 

proximity marketing Θέμης Σαρανταένας

 

Κατηγορία Άρθρα

Τελευταία Σχόλια

  • Andreas Katsikas Καταπληκτικό άρθρο, αυτό που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι… Συντάχθηκε από Andreas Katsikas
  • Georgios Αν όμως η κατάσταση στην Κύπρο εμποδίζει κάπως την απόφαση; Συντάχθηκε από Georgios
  • Michael R Virardi Very well written article with some very precious advice for… Συντάχθηκε από Michael R Virardi

Μάρκετινγκ Υπηρεσιών

Πώς λειτουργεί ο πελάτης σας; Προσεγγίστε τον με την κατάλληλη στρατηγική μάρκετινγκ ειδικά για εταιρείες παροχής υπηρεσιών.

Περισσότερα >

Σεμινάρια Μάρκετινγκ

Εργαστήρια Μάρκετινγκ Ομαδικής Συμβουλευτικής που βοηθούν τη Μικρή Επιχείρηση να αναπτυχθεί και να βρει λύσεις στις δικές της ανάγκες.

Περισσότερα >

Μάρκετινγκ Προϊόντων

Οι καταναλωτές κατακλύζονται και συχνά η επιλογή είναι δύσκολη. Τι κάνει τους καταναλωτές να επιλέξουν ένα προϊόν αντί κάποιου άλλου;

Περισσότερα >

podcast-marketing-simvoules