Συνέντευξή μου στο περιοδικό Franchise Business για το Cosmetics Fast Retail.

Frachise Business 2016

Κατηγορία Συνεντεύξεις

O σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας στο επεισόδιο αυτό, της μοναδικής εκπομπής μάρκετινγκ "Marketing in Practice" από το SCB TV Business Channel, παρουσιάζει Cross Cultural Marketing. Ακόμα παρουσιάζει τεχνικές και σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να λάβει κανείς υπόψη του για να επιχειρήσει στο εξωτερικό. Τέλος, απαντά στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών: προβολή 25 Φεβρουαρίου 2016. 

SBC 39

Κατηγορία Τηλεόραση
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 08:33

Συνέντευξη στο περιοδικό Food Service

Κυκλοφόρησε το νέο περιοδικό Food Service (Φεβ 2016) που φιλοξενεί συνέντευξη του συμβούλου μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα για το μάρκετινγκ των χώρων εστίασης.

 

FoodService Cover

Κατηγορία Συνεντεύξεις

O σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας στο επεισόδιο αυτό, της μοναδικής εκπομπής μάρκετινγκ "Marketing in Practice" από το SCB TV Business Channel, παρουσιάζει τη Διαχείριση Θυμού και των Ορίων στην Επιχειρηματικότητα. Ακόμα παρουσιάζει τεχνικές εξυπηρέτησης πελατών για "θυμωμένους" και απαιτητικούς πελάτες και απαντά στις ερωτήσεις μάρκετινγκ των τηλεθεατών: προβολή 18 Φεβρουαρίου 2016. 

Marketing in Practice

Κατηγορία Τηλεόραση

Οι απλοί συνεργάτες κάνουν ότι τους πεις, οι καλοί συνεργάτες κάνουν αυτό που χρειάζεσαι χωρίς να πεις τίποτε! Οι άνθρωποι που μπορούν να σας βοηθήσουν περισσότερο και πιο αποτελεσματικά είναι οι άνθρωποι που είναι πιο έξυπνοι από εσάς – στον τομέα τους.

 linguaglobe feb 

Κατηγορία Άρθρα

Τελευταία Σχόλια

  • Andreas Katsikas Καταπληκτικό άρθρο, αυτό που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι… Συντάχθηκε από Andreas Katsikas
  • Georgios Αν όμως η κατάσταση στην Κύπρο εμποδίζει κάπως την απόφαση; Συντάχθηκε από Georgios
  • Michael R Virardi Very well written article with some very precious advice for… Συντάχθηκε από Michael R Virardi

Μάρκετινγκ Υπηρεσιών

Πώς λειτουργεί ο πελάτης σας; Προσεγγίστε τον με την κατάλληλη στρατηγική μάρκετινγκ ειδικά για εταιρείες παροχής υπηρεσιών.

Περισσότερα >

Σεμινάρια Μάρκετινγκ

Εργαστήρια Μάρκετινγκ Ομαδικής Συμβουλευτικής που βοηθούν τη Μικρή Επιχείρηση να αναπτυχθεί και να βρει λύσεις στις δικές της ανάγκες.

Περισσότερα >

Μάρκετινγκ Προϊόντων

Οι καταναλωτές κατακλύζονται και συχνά η επιλογή είναι δύσκολη. Τι κάνει τους καταναλωτές να επιλέξουν ένα προϊόν αντί κάποιου άλλου;

Περισσότερα >

podcast-marketing-simvoules