Το να μην έχετε στρατηγική μάρκετινγκ για την επιχείρησή σας, είναι το ίδιο επικίνδυνο με το να εφαρμόζετε μία λάθος στρατηγική! Η στρατηγική μάρκετινγκ είναι σαν ένα φάρμακο. Κάθε ασθενής χρειάζεται το κατάλληλο, στην κατάλληλη δόση και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Εσείς είστε σίγουροι πως έχετε επιλέξει το σωστό;

marketing strategy Θέμης Σσρανταένας

Κατηγορία Άρθρα

Ίσως κάποτε και μόνο η απαρίθμηση των τεχνικών χαρακτηριστικών ενός προϊόντος σε μία διαφήμιση, να αρκούσε για να πείσει τους πελάτες ώστε να το αγοράσουν. Σήμερα όμως, στην εποχή της υπερπληροφόρησης και των social media, για να πετύχετε στις πωλήσεις χρειάζεστε κάτι πολύ περισσότερο από μία απλή αναφορά των θετικών χαρακτηριστικών του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας. Χρειάζεστε ένα επικοινωνιακό όχημα μέσα από το οποίο θα επιτύχετε την πώληση. Χρειάζεστε μία ιστορία!

Storytelling Σύμβουλος Μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας

Κατηγορία Άρθρα

Αγάπη; Ικανοποίηση; Αφοσίωση; Εμμονή; Όποιο και αν είναι εκείνο το στοιχείο που οδηγεί έναν πελάτη στο να παραμένει αφοσιωμένος στα προϊόντα, τις υπηρεσίες και το χαρακτήρα μίας επιχείρησης, η Πιστότητα αποτελούσε και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που απασχολούν ή θα έπρεπε να απασχολούν κάθε σύγχρονη επιχείρηση. Γι' αυτό όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες ενσωματώνουν πλέον στις προωθητικές τους ενέργειες μία σειρά από προγράμματα πιστότητας. Κάποια από αυτά πετυχαίνουν. Κάποια άλλα όχι. Για την πρώτη κατηγορία, μπορούμε να πούμε πολλά. Για τη δεύτερη, ακόμη περισσότερα!

loyalty 2016

Κατηγορία Άρθρα

Διαβάστε τη συνέντευξη του συμβούλου μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα στο κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας Φιλελεύθερος της Κύπρου (9 Οκτωβρίου 2016).

Θέμης Σαρανταένας εφημέριδα Φιλελεύθερος

Κατηγορία Συνεντεύξεις
Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2016 15:17

Data πελατών. Το μυστικό της επιτυχίας!

Τι σας έρχεται στο μυαλό ακούγοντας την πρόταση "Data πελατών"; Αν φαντάζεστε μία λίστα στο excel, όπου εκεί αναγράφονται τα στοιχεία επικοινωνίας του πελατολογίου σας, μάλλον είναι επιβεβλημένο να διαβάσετε προσεκτικά το παρακάτω άρθρο και να ανακαλύψετε ένα αδρανοποιημένο εργαλείο επιτυχίας που σίγουρα και εσείς διαθέτετε αλλά δεν το χρησιμοποιείτε!

Data Clients

Κατηγορία Άρθρα

Τελευταία Σχόλια

  • Andreas Katsikas Καταπληκτικό άρθρο, αυτό που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι… Συντάχθηκε από Andreas Katsikas
  • Georgios Αν όμως η κατάσταση στην Κύπρο εμποδίζει κάπως την απόφαση; Συντάχθηκε από Georgios
  • Michael R Virardi Very well written article with some very precious advice for… Συντάχθηκε από Michael R Virardi

Μάρκετινγκ Υπηρεσιών

Πώς λειτουργεί ο πελάτης σας; Προσεγγίστε τον με την κατάλληλη στρατηγική μάρκετινγκ ειδικά για εταιρείες παροχής υπηρεσιών.

Περισσότερα >

Σεμινάρια Μάρκετινγκ

Εργαστήρια Μάρκετινγκ Ομαδικής Συμβουλευτικής που βοηθούν τη Μικρή Επιχείρηση να αναπτυχθεί και να βρει λύσεις στις δικές της ανάγκες.

Περισσότερα >

Μάρκετινγκ Προϊόντων

Οι καταναλωτές κατακλύζονται και συχνά η επιλογή είναι δύσκολη. Τι κάνει τους καταναλωτές να επιλέξουν ένα προϊόν αντί κάποιου άλλου;

Περισσότερα >

podcast-marketing-simvoules