Νέο ΔΩΡΕΑΝ e-book!

Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2013 01:00

Νέο ΔΩΡΕΑΝ μάρκετινγκ E-Book αποκλειστικά για το μάρκετινγκ Μικρών / Μεσαίων Επιχειρήσεων & Ελεύθερων Επαγγελματιών

Τίτλος: "Το μάρκετινγκ σε 10 ερωτήσεις - για Μικρές Μεσαίες Επιχειρήσεις και Ελεύθερους Επαγγελματίες"

 Θέμης Σαρανταένας Σύμβουλος Μάρκετινγκ ebook

 

 

Στο e-book αυτό οι αναγνώστες θα βρουν γρήγορα και άμεσα απαντήσεις στα βασικά ερωτήματα που θέτουν κατά καιρούς οι επιχειρηματίες που αναζητούν υπηρεσίες μάρκετινγκ. Πολλοί ιδιοκτήτες Μικρών - Μεσαίων Επιχειρήσεων και Ελεύθεροι επαγγελματίες δεν γνωρίζουν βασικές αρχές του Μάρκετινγκ, κάτι απολύτως λογικό καθώς δεν έχουν εκπαιδευτεί πάνω στο αντικείμενο. Έτσι, στο καινούριο αυτό e-book πιθανόν να βρείτε απαντήσεις και στα δικά σας ερωτήματα σχετικά με το Μάρκετινγκ της επιχείρησής σας! Το σίγουρο είναι ότι θα σας δώσουν τροφή για σκέψη ώστε να αναθεωρήσετε πρακτικές που εφαρμόζετε στην επιχείρησή σας. Να θυμάστε πως το να κάνουμε κάτι για πολύ καιρό δεν σημαίνει πως το κάνουμε και σωστά! Χρειάζεται να έχουμε ανοιχτό μυαλό, και να λαμβάνουμε όλα τα ερεθίσματα ώστε να εφαρμόζουμε στις επιχειρήσεις μας ό,τι μπορεί να μας αναπτύξει.

Το e-book αυτό, εμπεριέχει συμπυκνωμένη γνώση, καθώς στόχος είναι να δοθούν σύντομα απαντήσεις στις βασικές αρχές του μάρκετινγκ και να "γλιτώσετε" πολύωρες αναγνώσεις. Το καταφέραμε σε λιγότερες από 800 λέξεις. Σαφώς το μάρκετινγκ δεν χωράει σε 10 ερωτήσεις. Αυτές είναι μόνο η εισαγωγή!

Μπορείτε να κατεβάσετε το e-book ΔΩΡΕΑΝ από την ακόλουθη ιστοσελίδα εδώ.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017 10:54

Προσθήκη σχολίου

Τελευταία Σχόλια

  • Andreas Katsikas Καταπληκτικό άρθρο, αυτό που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι… Συντάχθηκε από Andreas Katsikas
  • Georgios Αν όμως η κατάσταση στην Κύπρο εμποδίζει κάπως την απόφαση; Συντάχθηκε από Georgios
  • Michael R Virardi Very well written article with some very precious advice for… Συντάχθηκε από Michael R Virardi

Μάρκετινγκ Υπηρεσιών

Πώς λειτουργεί ο πελάτης σας; Προσεγγίστε τον με την κατάλληλη στρατηγική μάρκετινγκ ειδικά για εταιρείες παροχής υπηρεσιών.

Περισσότερα >

Σεμινάρια Μάρκετινγκ

Εργαστήρια Μάρκετινγκ Ομαδικής Συμβουλευτικής που βοηθούν τη Μικρή Επιχείρηση να αναπτυχθεί και να βρει λύσεις στις δικές της ανάγκες.

Περισσότερα >

Μάρκετινγκ Προϊόντων

Οι καταναλωτές κατακλύζονται και συχνά η επιλογή είναι δύσκολη. Τι κάνει τους καταναλωτές να επιλέξουν ένα προϊόν αντί κάποιου άλλου;

Περισσότερα >

podcast-marketing-simvoules